هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

S A Visa ویزای توریستی آفریقای جنوبی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.
برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت آفریقای جنوبی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور آفریقای جنوبی وجود ندارد.
جهت تقاضای روادید مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.
آدرس سفارت آفریقای جنوبی در تهران: تجریش، خیابان ولیعصر، خیابان فلاحی، خیابان یکتا، شماره ٥.
تلفن: ٢٢٧٧٠٢٨٦ـ٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای آفریقای جنوبی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بخواهید. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد.
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید.

سه: دو قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
- برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
- برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
- برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب

شش: برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

هفت: بلیط رفت و برگشت به مقصد آفریقای جنوبی یا رزرواسیون قطعی.

هشت: برگه‌ی رزرو هتل برای کل مدت اقامت.

نه: کل هزینه‌ی روادید که ١٥٠٠٠٠ تومان برای هر نفر است.

معمولاً بررسی مدارک و صدور ویزا بین یک هفته تا ده روز طول می‌کشد.
توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک آفریقای جنوبی به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 87, رتبه کلی: 4.1)


سفر
.