هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی هند

India Visa ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌گیرد؛ بنابراین حضور متقاضی الزامی است.

آدرس سفارت هندوستان در تهران : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، شماره ۴۶
تلفن : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
آدرس اینترنتی: http://www.indianembassy-tehran.ir

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.

توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بخواهد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
زورق کارهای مربوط به دریافت ویزای هند را برای شما انجام می‌دهد.
مدارک موردنیاز
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت هندوستان می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: دو قطعه عکس رنگی؛
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۶، فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر که کمتر از سه‌ ماه پیش گرفته شده باشد و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق.

پنج: بلیط رفت و برگشت به مقصد هند 


شش: رزرواسیون قطعی هتل برای مدت اقامت موردنظر


از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هندوستان می‌شود تا صدور ویزا عموماً حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند، حدود ۱۹۰ هزار تومان است که زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 155, رتبه کلی: 4.06)


سفر