هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی سنگاپور

Singapore Visa ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.
ویزای توریستی سنگاپور عموماً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.
چنان‌چه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است.
مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.   

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس زمینه‌روشن ٤×٦ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی.

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود هشتاد دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی طلب می‌شود.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 53, رتبه کلی: 4.12)


سفر
.