هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی یونان

Greece Visa

روادید توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند؛ این ویزا معمولاً به‌صورت یک ماهه صادر می‌شود و متقاضی اجازه‌ی اقامت بیشتر از سی روز بعد از تاریخ صدور ویزا را ندارد.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی الزامی است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

آدرس سفارت یونان در تهران : خیابان آفریقا، بلوار اسفندیار، شماره ٤٣.
تلفن : ٢٢٠٥٣٧٨٤ـ٠٢١ و ٢٢٠٥٠٥٣٣ـ٠٢١
آدرس اینترنتی: http://www1.mfa.gr/en
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه،۱۲-۱۰

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است؛ جهت درخواست ویزای یونان، فرم مربوطه را باید از وب‌سایت سفارت یونان دانلود نمایید.
توجه‌: چنانچه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه تکمیل شود.
مدارک موردنیاز مدارکی که علاوه بر فرم، باید در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی روادید شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

یک:  شناسنامه ایرانی

دو:  گذرنامه ؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه:  سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٣٥ در ٤٥ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

چهار: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات بانكی ماه آخر یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب.
برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار شامل تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات بانكی ماه آخر یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب.
برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات ماه آخر یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب.

پنج: برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان)؛ گواهی کار، صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات بانكی ماه آخر یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر یا پدر) با تاریخ گشایش حساب.
توجه: برای ارائه صورت‌حساب بانکی، گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست و همه موارد اشاره‌شده در بالا، از درخواست‌کننده ویزا خواسته می‌شود.
توجه: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

شش: برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان؛ گواهی اشتغال به تحصیل.

هفت: یک سند مالکیت با ترجمه‌ی رسمی انگلیسی

هشت: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه

نه: در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت

ده: بیمه مسافرتی؛ متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید سه هفته به طول می‌انجامد؛ هزینه‌ی بررسی مدارک و صدور ویزا حدود صد و پنجاه هزار تومان خواهد بود و ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 307, رتبه کلی: 3.8)


سفر