هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی استرالیا

Australian Visa ویزای توریستی استرالیا به متقاضی آن اجازه می‌دهد برای مدت سه ماه به منظور گردش و تفریح، دیدار از بستگان و آشنایان و یا حتی گذراندن دوره‌ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. فرم موردنظر را می‌توانید از وب‌سایت امور کنسولی استرالیا و همین‌طور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.
آدرس سفارت استرالیا در تهران: خیابان خالداسلامبولی، خیابان بیست و سوم، شماره ١٣.
تلفن: ٨٨٧٢٤٤٥٦ـ٠٢١
نشانی اینترنتی: http://www.iran.embassy.gov.au/tran/home.html

مدارک موردنیاز
مدارکی که باید علاوه بر فرم تقاضای روادید به امور ویزای سفارت استرالیا تحویل دهید، شامل موارد زیر است. تمامی مدارک فارسی باید به ترجمه‌ی رسمی انگلیسی رسیده باشند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد. کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که قبلاً در آن‌ها مهر روادید خورده است، تهیه کنید.

سه: عکس رنگی  ٦٭٤؛ یک قطعه برای هر کدام از متقاضیان.

چهار: کارت پایان‌خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (برای متقاضیان مرد ١٨ تا ٥٠ ساله)

پنج: مدارک مالی مانند گردش حساب بانکی شش ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی توانایی مالی شما برای سفر به استرالیا خواهد بود.

شش: در صورت اشتغال: قرارداد کاری، آخرین فیش حقوق و نامه از کارفرما با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و برگه‌ی تائیدیه‌ی مرخصی.

هفت: در صورت کارفرما بودن: جواز کسب یا مجوزهای تاسیس شرکت، کارت بازرگانی و کلیه‌ی مدارکی که نشان‌گر وضعیت شغلی متقاضی باشد.

هشت: در صورت دانشجو یا محصل بودن: گواهی اشتغال به تحصیل.

نه: در صورتی که دعوت‌نامه دارید: نامه‌ی دعوت، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را ضمیمه‌ی مدارک کنید.

زمان رسیدگی به تقاضای روادید استرالیا متغیر است ولی اگر تمامی مدارک تکمیل شده باشد، عموماً تا یک ماه بعد مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای استرالیا هستید و یا خیر.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 810, رتبه کلی: 3.67)


سفر
.