هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی انگلستان

U K Visa ویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای انگلستان را لازم است که به صورت آنلاین در وبسایت اینترنتی کنسول‌گری تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین ، در مورد نحوه‌ی تعیین وقت ملاقات، به طور خودکار به نشانی اینترنتی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید، وقت ملاقات تعیین شده ارسال می‌گردد.
توجه: در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت تسلیم مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است. فراموش نکنید فقط متقاضی روادید با نام و شماره‌ی گذرنامه در وقت تعیین شده پذیرفته خواهد شد.
آدرس سفارت بریتانیا در تهران: خیابان فردوسی، شماره ١٩٨.
تلفن: ٦٤٠٥٢٠٠٠ـ٠٢١
آدرس اینترنتی: http://www.visa4uk.fco.gov.uk

مدارک موردنیاز مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید - که به صورت آنلاین تکمیل نموده و چاپ کرده‌اید- باید در زمان ملاقات تحویل سفارت بریتانیا کنید به شرح زیر است؛ کلیه‌ی مدارک فارسی باید به ترجمه‌ی رسمی انگلیسی رسیده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی:
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.

چهار: مدارک پشتبانی‌کننده‌ میزبان:
در صورتی که برای سفر به کشور انگلیس دعوت‌نامه دارید، مدارکی را که نشان‌دهندی‌ وضعیت مالی و وضعیت مهاجرت فرستنده‌ی دعوت‌نامه باشد، لازم است که در زمان ملاقات همراه داشته باشید.

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسید تحویل می‌دهند. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی را به متقاضی برمی‌گردانند. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا ٢٠ روز کاری به طول انجامد. بنابراین این مساله را هنگام برنامه‌ریزی تاریخ سفر به خاطر داشته باشید.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.
در صورتی که اطلاعات یا مدارک جعلی تحویل بخش روادید سفارت بریتانیا در تهران نمایید، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های شما برای هر گونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 221, رتبه کلی: 3.71)


سفر
.