هتل, رزرو هتل, سفر, راهنمای سفر, زورق, تور, hotel

ویزای توریستی انگلستان

U K Visa ویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای انگلستان را لازم است که به صورت آنلاین در وب‌سایت اینترنتی کنسول‌گری تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین ، ایمیلی در مورد وقت ملاقات تعیین‌شده، به طور خودکار به نشانی اینترنتی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید،ارسال می‌شود.
توجه: در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت ارائه مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است.

آدرس سفارت بریتانیا در تهران: خیابان فردوسی، شماره ١٩٨.
تلفن: ٦٤٠٥٢٠٠٠ـ٠٢١
آدرس اینترنتی: http://www.visa4uk.fco.gov.uk

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۴-۷

زورق کارگزار ویزای شنگن نیست؛ مطمئن‎ترین و کم‎هزینه‎ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.

مدارک موردنیاز مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید -که به‌صورت آنلاین تکمیل نموده و چاپ کرده‌اید- باید در زمان ملاقات، به سفارت بریتانیا تحویل دهید، به شرح زیر است: توجه: کلیه‌ی مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه‌ رسمی شده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی؛
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.

چهار: مدارک پشتبانی‌کننده‌ میزبان؛
در صورتی که برای سفر به کشور انگلیس دعوت‌نامه دارید، لازم است مدارکی را که نشان‌دهنده‌ی‌ وضعیت مالی و وضعیت مهاجرت فرستنده‌ی دعوت‌نامه باشد، در زمان ملاقات همراه داشته باشید.

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا ٢٠ روز کاری زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه‌ریزی تاریخ سفرتان این نکته را به خاطر داشته باشید.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش روادید سفارت بریتانیا، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های شما برای هرگونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.


بازگشت به صفحه ویزا

(تعداد آرا: 293, رتبه کلی: 3.7)


سفر